tiistai 2. maaliskuuta 2010

The truth is out there..

...and we were soooooo out of the game. Melkoinen doomsdai oli EB:n tehokaksikolle viimeisin visa. Matti oli somewhere out there, samoin Marjo, jota kaipasimme muutaman kysymyksen kohdalla otsasuonet pullistellen ja turhautumisesta puhisten!

Eka kysymys oli Satun alaa, Shocking Blue, mutta turbovenushöylän terämäärä meni arvaukseksi. Allekirjoittaneet kun suosivat ruohonleikkuria... xD Kakkosen Posies meni poskelleen, kolmosen E.T -leffan ilmestymisvuosi meni sentään oikein, 1982. Modest Mouse kyssäristä ei myöskään mitään hajua, viimeisimpään Satu taituroi jälleen tietojansa: bändinä Velvet Underground, taiteilijana Andy Warhol. Pistesaldo mellevät 5p. Awesome.

Toinen kierros lähti mallikkaammin, allekirjoittanut tiesi Kanye Westista satunnaisia juttuja, kuten kysytyn incidentin Taylor Swiftin kanssa ja sööri on häärinyt mm. Jay-Z:n taustapiruna aiemmin. Mutta se mikä menee ylös, tulee myös alas. Kierros jatkui ensimmäisen tunnelmissa: ei tietoa Sonic Youthista ja Nic Cave meni ohi myös. Neljännessä kyssärissä oltiin oikeilla jäljillä Beckin suhteen, mutta spesifiä tietoja ei aivosoluihin ollut tarttunut. Pirun skientologit! Viimeinen kysymys toi pari pistettä yhteistiedoilla Aimee Mannista, levyä emme arvanneet Lost In Spaceksi, mutta leffa oli Magnolia.

Pisteet eivät taaskaan riittäneet finaaliin, mutta tarrasimme varjolappuun kuitenkin. Koko varjofinaali toi peräti 3,5 pojoa, joten siitä voikin päätellä aika paljon. Bändit kuten Little Boots ja Television eivät olleet EB -rokkimimmien skaalassa (kyllä, allekirjoittanut on tällä hetkellä hevikoulutuksessa, joten hissimusiikit seis!). R.E.M:istä tiedettiin vähän jotain ja Portishead oli raporttivastaavan korvan ystävä. Viimeisen biisin Death Cab for Cutie oli tuttu, mutta siihen liittyvät kysymykset eivät. Ei paljoa nähty ilmabanjoja tai kannuja tiskissä EB:n pöydässä tällä kertaa...

Voiton muistaakseni vei Toistaiseksi, joten onnea heille! Kiitos myös tuomareille, mutta tässä häviön tuskassa joudun piikittämään, nillittämään ja huomauttamaan vaikeustasosta, mistä kielivät kaikkien joukkueiden vähäiset pistemäärät. Allekirjoittanut myös myöntää, että illan genret vain eivät yksinkertaisesti olleet omaa alaa, better luck next time! Tällä viikolla veressäkylpijät ova jälleen ainakin yhtä tiimin jäsentä vajaita, kun nillittäjä ja purnaaja lähtee pahoille teille, turmiollisille Tampereen ja Helsingin sydämiin! Mutta usko EB:n nousuun on luja ja varma! Boom-shaka-lak!

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Boom-chaka-bow-wow.. vai miten se meni..

Niin, ei ollu meijän ilta ilman Marjobethiä! Esson-kulmien naiset latasi semmosen visan, että meni kyllä tosi kauas sinne ulos se totuus. Jos Marjobeth olisi ollut paikalla... (miten on niin tuttu tuo lause?)

Mutta jos ajatellaan positiivisesti, niin eihän se nyt aina voi lykästää meitäkään ;)

Tänä iltana tunarointivuorossa MaikVii kuorosta poikain.

Satu kirjoitti...

Viitaten tuohon Elinabethin ruohonleikkaaja-kohtaan.

http://www.warbaby.com/WBgrafix/tattoo_lawnmower.jpg

Jostain syystä en viitsi laittaa tuota voimakuvaksi, joten olkoonpa se tässä linkkinä...

M.A. kirjoitti...

Okei, voimanelikon toisiaan täydentävä tietämys olisi ollut raportin perusteella paikallaan.

Ehkä tänään?