sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Muistoja pukkaa

Henkilökohtaisen musiikkihistoria -painotteisen viikon rohkaisemana julkaisen nyt Satun Kasarikornerille pienen vastikkeen. Pidemmän tauon jälkeen innostuin jälleen kuuntelemaan vähintäänkin kiisteltyä musiikkimaailman erikoisuutta eli Marilyn Mansonia. Olen ollut fani varsin nuoresta iästä saakka, kun muut ikätoverini luukuttivat Spice Girlsiä ja Backstreet Boysia, meillä kotona soi "Smells Like Children". Luettuani lahjaksi saamani söörin elämkerran lähes yhdeltä istumalta, en voinut kuin todeta, että raja neron ja hulluuden välillä on hiuksenhieno... Tässäpä aikajanallisesti muutama lemppariralli..



Shock Rock 1

Shock Rock 2

Shock Rock 3

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

ELINABETH! En ole millään tasolla tiennyt sinun pitävän Marilyn Mansonista!! Tämähän on aivan järjettömän mainiota, sillä MM on myös mun Suuria Suosikkeja =) Nyt just mulla on hieman kiirus duunihommiin, että kommenttia pukkaa vielä myöhemmin. JEE Elina Jeee =)

Ellu kirjoitti...

Haha, I'm full of surprises, my friend..! ;) Kuuntelen mie muutaki ko seattlerockia, odotas vain kun isken seuraavan kolmen kärjen muistojen laatikosta.. =D

Satu kirjoitti...

Okei, mun Marilyn Manson lemppareita kolme tsipaletta.

Biisi yksi

Biisi kaksi

Biisi kolme